Västra Mälardalen

Portal och mötesplats för Arboga, Kungsör och Köping.

Datum: Lördag 2021-03-06  Dagens namn: Ebba, Ebbe

 

Karta

Hur blir jag medlem på Västra Mälardalen?

Forum > Maelardalen.se > Vanliga frågor > Hur blir jag medlem på Västra Mälardalen?

Skriv ut

Visar inlägg 1 - 1 av 1.

< [1]  >
Skrivet av Bengt 21 feb 2011 22:28
Skriv ut Direktlänk
Avatar, Porträtt Bengt

Bengt

(Admin)

SVAR: Gå till "Skapa nytt konto" och fyll i det användarnamn du vill ha inom Västra Mälardalen, det lösenord du vill logga in med samt din e-postadress och klicka på "Skicka".

Det måste vara en giltig och väl fungerande e-postadress du använder här och du får aldrig fylla i någon annans e-postadress. Detta är en rent adminstrativ e-postadress som aldrig lämnas ut till tredje part och aldrig kan bli synlig på webbplatsen. Använd då inte den typ av webbaserad mail som det ofta är problem med. Som synlig e-postadress får du efter inloggning ange en annan.

Det användarnamn du önskar kanske redan är upptaget, i så fall kommer du tillbaka till "Skapa nytt konto", ändra då ditt önskade användarnamn till någonting annat.

Efter att din anmälan har kommit in till Västra Mälardalen får du ett e-postmeddelande med en aktiveringskod (och länk) för att aktivera ditt konto. Vi håller hög säkerhet rakt igenom på den här webbplatsen. Om detta aktiveringsmail hamnar i din mapp för "skräppost" eller liknande beror det helt och hållet på den leverantör av e-postsystem du själv har valt att använda, inte på någonting annat.

--
Admin på Västra Mälardalen | www.inskrift.se
 

< [1]  >