Västra Mälardalen

Portal och mötesplats för Arboga, Kungsör och Köping.

Datum: Fredag 2024-07-12  Dagens namn: Herman, Hermine

 

Karta

Rekommendationer

Forum > Maelardalen.se > Regler > Rekommendationer

Skriv ut

Visar inlägg 1 - 1 av 1.

< [1]  >
Skrivet av Bengt 17 feb 2011 11:57
Skriv ut Direktlänk
Avatar, Porträtt Bengt

Bengt

(Admin)

Följande rekommenderas alla medlemmar av Västra Mälardalen:

1. Om du har skrivit en fråga i ett av våra forum, var då snäll och markera tråden som löst (grön bock) om du blir nöjd med de svar som du har fått. På så sätt slipper många medlemmar fråga om samma saker, man slipper lösa problemen eller diskutera frågan igen och det blir lättare för medlemmar med samma fråga att hitta vad de söker efter.

2. Eftersom Västra Mälardalen forum är ett publikt forum rekommenderas alla att inte posta allt för personlig information.

3. Alla medlemmar av Västra Mälardalen uppmanas att kontakta admin vid upptäckt av någon olaglighet i forumet.

4. Administration vill varna för att lägga ut sin e-postadress i det publika forumet. Webbrobotar samlar in era e-postadresser och ni kommer sedan att få mycket spam. Visa din e-postadress endast i din medlemsinfo.

4. Västra Mälardalens regler ändras och anpassas efter behov, så kom i håg att läsa dem då och då. Du kan också se på forumets förstasida när regler eller rekommendationer senast ändrades.

5. Försök att ange så mycket information om dig själv som möjligt, detta för att det är av allmänt intresse att veta vem man diskuterar med.


Administrationen för webbplatsen Västra Mälardalen

--
Admin på Västra Mälardalen | www.inskrift.se
 

< [1]  >