Västra Mälardalen

Portal och mötesplats för Arboga, Kungsör och Köping.

Datum: Söndag 2024-05-19  Dagens namn: Maj, Majken

 

Västra Mälardalen

Karta

Hjälp för Västra Mälardalen

Hjälp för användningen av Västra Mälardalen finns av olika slag på olika ställen inom sajten. Vi har inte sammanställt all hjälptext på ett ställe, men nedan finns alla delar till er hjälp som klickbara länkar:

Till er hjälp finns "Vanliga frågor", Medlemsavtalet, Regler och rekommendationer, flera kontaktformulär som "Glömt lösenord?" och "Kontakta oss" samt förklaringar på respektive sida. Allmän information om Västra Mälardalen finns på flera sidor, bl.a. Info/Kontakt och i högerspalterna under medlemsdelen.

Vanliga frågor, FAQ, hittar du i forumet. Om du inte hittar svar på din fråga där är du välkommen att kontakta oss.

Medlemsavtalet, som alla medlemmar har accepterat att följa då de registrerade sig på vår sajt, kan behöva läsas flera gånger. Det beskriver vårt och ert ansvar här på www.maelardalen.se samt hur vi behandlar er information som ni skriver in på sajten. Avtalet tar även upp vad du som medlem får och inte får göra på vår sajt. Detta avtal använder och följer vi så gott vi kan för att hålla en intressant och acceptabel nivå på Västra Mälardalens verksamhet.

Integritetspolicy, som alla medlemmar har accepterat att följa då de registrerade sig på vår sajt och som relaterar till GDPR.

Regler och rekommendationer för forumet behöver läsas av alla före det första inlägget i något av våra diskussionsforum. Där finns vissa regler som alla alltid måste följa, brott mot dem kan medföra avstängning av medlemmen. Där finns också bra rekommendationer till er hjälp.

Cookies används på Västra Mälardalen på samma sätt som på de flesta andra webbplatser.

Kostnad: Det är gratis att bli medlem av Västra Mälardalen.

Om du kör fast

Behöver du ytterligare hjälp som du inte hittar svar på, kontakta oss via kontaktformuläret. Vi svarar normalt inom 24 timmar.

Västra Mälardalen

Gratis medlemskap

Bli medlem av Västra Mälardalen
Ett grundmedlemskap kostar dig ingenting men ger dig mycket.