Man flög ur bilen vid trafikolycka – livshotande skadad - (Publicerat 27/9, 13:47)

Vid en bilkrock vid Hammarbyrampen i Västerås vid lunchtid på söndagen flög en äldre man ur fordonet. Mannen fördes till sjukhuset med livshotande skador.

Ny ordförande för Moderaterna i Västmanland - (Publicerat 27/9, 13:18)

Mikael Andersson Elfgren valdes under söndagen till ny ordförande för Moderaterna i Västmanland. Han tar över rollen efter Elisabeth Unell.

Från studio till skyltfönster – här blir konsten coronasäker - (Publicerat 27/9, 07:00)

På måndag startar höstens kulturvecka runt om i Kungsörs kommun och för att hålla arrangemanget smittsäkert har flera skyltfönster längs Drottninggatan i centrala Kungsör utnyttjats – ett sätt för alla att ta del av kulturen utan att behöva trängas.

Mer bredband till Salas landsbyggd – miljonstöd beviljat - (Publicerat 26/9, 16:25)

Fortsatt statligt stöd beviljas nu för mer utbyggnad av bredband på landsbygden. Det är Global Connect som får 10,8 miljoner kronor i stöd, om alla mål uppfylls enligt villkoren.

Arboga får 26,7 miljoner av staten för renovering av Herrgårdsbron - (Publicerat 26/9, 13:23)

Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, MSB, har beviljat Arboga kommun ett statsbidrag på cirka 26,7 miljoner för renoveringen av Herrgårdsbron. Det täcker 60 procent av den totala renoveringskostnaden som avser två av totalt tre etapper.

Stort bråk och flera fall av misshandel i Västerås - (Publicerat 26/9, 10:13)

Natten till lördag var stökig i Västerås. En ung kvinna skadades med ett tillhygge och två män misshandlades av för dem okända gärningspersoner.

Intern kritik mot Region Västmanlands kommande antikroppstestning - (Publicerat 26/9, 07:00)

Det finns intern kritik mot regionens satsning på antikroppstester. Det tar resurser från smittspårningen och kommer att visa att en klar majoritet av västmanlänningarna inte har antikroppar efter covid-19 enligt kritiken.

Nyheter från dagen: 25 september - (Publicerat 25/9, 19:31)

Nedan får du ett urval av dagens nyhetshändelser i länet och de mest klickade publiceringarna från SVT Nyheter Västmanland.