Redo för nytt jobb eller utbildning? Välkommen på mässa! - (Publicerat 23/9, 14:48)

Den 30 september är det dags för på bristyrkes-och utbildningsmässa i Köping. Du får möjlighet att träffa en mängd arbetsgivare, aktörer och utbildare inom de branscher där dagens jobb finns!

Välkommen till kommunfullmäktige 26 september - (Publicerat 19/9, 13:14)

Välkommen till kommunfullmäktiges sammanträde i Opalen, Folkets hus, måndag 26 september klockan 18.00. Mötet inleds med allmänhetens frågestund.

Tallbackens lekplats är klar för att lekas på - (Publicerat 16/9, 07:00)

Nu äntligen är Tallbackens lekplats färdigbyggd och redo att lekas på igen. Upprustningen har fokuserat på att göra en stimulerande lekplats för barn i de yngre åldrarna.

Kalkning av sjöar och vattendrag 2022 - (Publicerat 15/9, 13:44)

I Köpings kommun finns flera sjöar och vattendrag som årligen kalkas då deras pH är lågt. Några kalkas med båt och andra med helikopter. Årets kalkning är planerad att genomföras i slutet av vecka 38. Mer information om kalkning i Köping hittar du här.

Lyckat projekt för att få ungdomar tillbaka i studier - (Publicerat 15/9, 09:35)

Efter två och ett halvt år är nu projektet #KlarFramtid nu avslutat och det blev minst sagt lyckat. 85 procent av deltagarna återupptog nämligen sina studier!

Magnus Uhlin blir vår nya ekonomichef - (Publicerat 13/9, 16:00)

Magnus Uhlin är namnet på Köpings kommuns nya ekonomichef. Han kommer senast från Västerås stadsmission där han haft rollen som direktor. Han har tidigare arbetat som bland annat ekonomistrateg och budgetchef i kommunal verksamhet.