Uppmärksamma Earth Hour med oss - (Publicerat 22/3, 09:01)

Lördagen den 25 mars 2023 är det Earth Hour då världen släcker för klimatet och den biologiska mångfalden under en timme mellan klockan 20.30 – 21.30.

David Schanzer-Larsen blir tillförordnad kommunchef - (Publicerat 20/3, 12:53)

Det är nu klart att det är David Schanzer-Larsen som axlar rollen som tillförordnad kommunchef efter Sara Schelin.

Med anledning av oroligheterna i våra skolmiljöer senaste tiden - (Publicerat 20/3, 11:31)

I kommunen har det varit fyra rapporterade incidenter på kort tid i våra skolmiljöer. Ingen kom till skada och vi kunde agera snabbt för att säkerställa tryggheten för våra elever och personal. - Vi tar det här på största allvar och vi är väl förberedda, säger Thomas Hoffmann, säkerhetschef på Köpings kommun.

Avgiftskontroll inom förskola och fritidshem - (Publicerat 20/3, 08:59)

Nu genomför vi den årliga avgiftskontrollen inom förskola och fritidshem. Om du har betalat för mycket eller för lite kommer det att justeras genom att du i efterhand faktureras eller får tillbaka pengar.

Välkommen till Västmanlands största bokcirkel! - (Publicerat 14/3, 11:53)

I vår startar biblioteken i Västmanland satsningen ”Västmanland läser”. Genom aktiviteter som bokcirklar och författarbesök på våra bibliotek lyfter vi litteraturens och läsandets roll i samhället. I år läser man Norbergsförfattaren Sven Olov Karlsson.

Nu kan unga att söka våra sommarjobb! - (Publicerat 6/3, 08:36)

Från och med den 20 mars till och med 9 april kan ungdomar söka sommarjobb. De som är födda 2006 kan söka så kallad feriepraktik och födda 2007 kan söka sommarjobb hos barn- och ungdomsenheten.