Pyssla på sportlovet - (Publicerat 24/2, 17:22)

Gillar du att pyssla? Kom till biblioteket torsdag den 4 mars. Då kan du pyssla med Angelica. Det blir två tillfällen, klockan 13.00 samt klockan 14.30. Du anmäler dig i förväg om och när du vill delta.

Se Morgonsoffan 24 februari - (Publicerat 24/2, 10:25)

Morgonsoffan den 24 februari har sänts och här kan du se den i efterhand.

Mälardalens Brand- och Räddningsförbund (MBR) byter namn till Räddningstjänsten Mälardalen (RTMD) - (Publicerat 22/2, 13:33)

Den 1 januari 2021 gick Arboga, Köping och Kungsörs kommmuner in i Mälardalens Brand- och Räddningsförbund (MBR) tillsammans med Hallstahammar, Surahammar och Västerås. I och med att Köping, Arboga och Kungsör har anslutit sig till förbundet blir det nya medarbetare och förbundet byter namn till Räddningstjänsten Mälardalen (RTMD).

Färdigvaccinerat på vård- och omsorgsboenden — 96-åriga Ingrid längtar efter distansfri fika - (Publicerat 19/2, 13:36)

Hon längtar efter en kaffetår där hon får sitta intill de nära och kära igen. Under februari blev Ingrid en av de första på Arboga kommuns vård- och omsorgsboenden att färdigvaccineras med den andra sprutan. Hon tog därmed ett kliv närmare att få återgå till ett mer normalt liv, även om säkerhetsåtgärderna i verksamheterna fortsätter.

Förslag på vad du kan göra på sportlovet, vecka 9 - (Publicerat 19/2, 13:32)

Nu är det dags för årets sportlov. Under vecka 9, när skolorna har lov har Arbogas föreningar i samarbete med Arboga kommun ordnat aktiviteter för skollediga barn och ungdomar.

Workshop om framtiden i Leader Mälardalen - (Publicerat 19/2, 08:12)

Välkommen till information om lokal utveckling genom LEADER och workshop om framtiden i området LEADER Mälardalen!