Trafikverket asfalterar om E20 mellan Arboga och Kungsör – västergående trafik leds om - (Publicerat 30/6, 14:00)

Från kvällen den 14 augusti fram till den 16 september asfalterar Trafikverket om E20 mellan Arboga och Kungsör i riktning mot Eskilstuna. Medan Trafikverket arbetar kommer trafiken mot Arboga/Örebro att ledas om.

Årets cruising på Arboga Meet har fått tillstånd att genomföras - (Publicerat 30/6, 13:59)

Nu blir det cruising på Arboga Meet, det sker på lördagen den 2 juli. Årets cruising har tidigare annoserats som inställd men föreningen Sleepytown Cruisers har nu fått besked från Länsstyrelsen att beslutet har omprövats och kommer att beviljas.

Se här! - Konstverkstad - (Publicerat 30/6, 12:52)

Välkommen till en spännande workshop med konstnären Jenny Käll torsdag den 11 augusti. Vi skapar pilar och andra bilder i olika material. Workshopen är i bibliotekets galleri och riktar sig till barn mellan 6 och 10 år.

Räddningstjänsten avråder inte längre från att elda utomhus - (Publicerat 30/6, 12:10)

Den 23 juni 2022 gick Räddningstjänsten ut med en avrådan om att elda utomhus. Från den 30 juni 2022 gäller inte avrådan längre.

Lös något av Arbogas Stadsmysterier - (Publicerat 30/6, 10:48)

Passa på att göra en trevlig aktivitet tillsamman på semestern eller sommarlovet. Vi har två promenadmysterier att lösa i Arboga "Mysteriet med den hemliga Arbogabrygden" eller "Mysteriet med den försvunna riddaren" .

Arboga kommun får statsbidrag på 14 miljoner kronor efter satsning på vård och omsorg - (Publicerat 29/6, 07:45)

Arboga kommun har ökat antalet sjuksköterskor och minskat andelen timanställda inom vård och omsorg. För det får nu kommunen ta del av Socialstyrelsens statsbidrag. Totalt får Arboga 14 miljoner kronor. – De kommer nu att användas för att fortsätta stärka vår verksamhet, säger Ingela Iversen, chef för socialförvaltningen .